ook van Rekwisiet  
 
    home
     
 

Eefje en Drip

 

  Het kabouterduo Eefje en Drip

Het kabouterduo Eefje en Drip maken de leukste avonturen mee. Theater voor de allerkleinsten. Ze spelen hiermee regelmatig op peuterspeelzalen en bij- en naschoolse opvang

[Lees meer over Eefje en Drip]

 
 

Waaroo en Daaroo

 

  Het clownsduo Waaroo en Daaroo

Marja en Co maakten al geruime tijd theater voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Omdat Marja met kinderen werkte van 2 tot 4 jaar, werd voor deze kinderen een theater stuk gezocht.Dit bleek zeer moeilijk te vinden, dus besloten zij om zelf aan de slag te gaan.

[Lees meer over Waaroo en Daaroo]

 
 

RéteCo

 

  Het illustere Heerhugowaardse theatertrio

RéteCo bestaat uit: René Somberg, Theo Schilder en natuurlijk Co Lanting. Zij treden ongeveer 2x per jaar op in JC Kompleks. Natuurlijk kunt u ze ook inhuren voor een onvergetelijke avond knotsgek theater.

[Lees meer over RéteCo]

 

 
 

Theatergroep Teyl

 

  Theater met een middeleeuws tintje
Theatergoep Teyl is spektakel ten top: vuurspuwen, vuuracts, POI, en middeleeuws theater. Niets staat vast, bijna alles is bespreekbaar of zij nu spelen voor kinderen of volwassenen. Met hun brede ervaring weten zij de kinderen in te voelen, te raken en te vermaeken. ook aan volwassen grappen ontbreekt het niet. Tijdens de diverse optredens vielen vele monden open van verbazing, bij zowel jong als oud.

[Bekijk foto's van Theatergroep Teyl]

 
 

Goed Gek

 

  Al 30 jaar een 'te gekke theatergroep'

Goed Gek.... al 30 jaar theater, bourgondische avonden, speciale themavoorstellingen, kindertheater, enz. enz., kortom veel, heel veel te zien voor jong en oud.

[Lees meer over Goed Gek]